Hellanmaan nuorisoseura

Etusivu
Info
Historiaa
Kuvia
Blogitekstit
Linkit

Tervetuloa Hellanmaan nuorisoseuran kotisivuille.

Joulukuussa 2021 avatut uudet sivut hakevat vielä muotoaan, mutta toivottavasti löydät täältä luettavaksi mielenkiintoista asiaa. Maailmanlaajuinen koronapandemia on kurittanut meitä jo parin vuoden ajan, mutta samalla se vapautti aikaa näiden kotisivujen rakentamiseen. Yhdistyksen toimintaa jatketaan taas heti kun tilanne sen sallii.

Laihialta ja Santeri Alkion teesien pohjalta käynnistynyt nuorisoseuratoiminta saavutti vuonna 2021 jo 140 vuoden mittaisen historian. Vuosikymmeniä palvelleet seurantalot seisovat tänä päivänäkin jykevästi Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla. Edelleen 140 vuoden jälkeen nuorisoseurat toteuttavat tulevaisuudessakin perinteistä rooliaan: tarjoavat kulttuuria, sivistystä ja yhteisöllisyyttä – ikään katsomatta. Olemmehan me kaikki joskus olleet nuoria!

Nuorten omat hankkeet

Hellanman nuorisoseuralla on mahdollisuus rahoittaa joitain kylän nuorten pienimuotoisia hankkeita. Tärkeintä on, että nuoret lähtevät aktiivisesti tekemään asioita itse, ja nuorisoseura vastaa lähinnä pelkästä rahoituksesta. Tietenkin tuemme suunnitelmien suhteen muissakin asioissa, mikäli vaan pystymme ja tietotaitomme siihen riittää. Otahan yhteyttä, jos mielessä pyörii jokin hauska idea!

Pääsiäinen 2023

Pääsiäiskokkotapahtuma LA 8.4.2023 ja tuttuun tapaan myynnissä makkaraa ja mehua.

Vuokrattavat kalusteet

Mikäli tiedossa on ylioppilas-, rippi-, synttäri- tai muut juhlat, nuorisoseuralta voit vuokrata lisäkalusteita sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kalusteiden vuokra: jäsenet 10€/muut 20€. Penkkejä ja pöytiä on tarjolla seuraavasti:

Puupenkki ilman selkänojaa (pituus 200/220cm) 20 kpl
Selkänojallinen penkki (pit. 217cm), metallirunko 15 kpl
Pöytä, kannen mitat 140×80 cm + tuvanpenkit 5 kpl
Pöytä, valkoinen kansi 179x80cm 7 kpl
Yksittäiset tuolit: ruskeaa muovia 40 kpl
Yksittäiset tuolit: vihreä kangas, puurunko 14 kpl
Yksittäiset tuolit: vihreä kangas, musta metallirunko 10 kpl

Kalusteiden vuokraamiseksi ota yhteyttä Jussi Ylimäkeen 040-721 5629

Lisäksi noin 40 kpl entisen Alahellan koulun oppilaiden tuoleja, jotka maalattu harmaaksi. Näistä ei veloiteta vuokraa.

Rautaromukeräys

Jokavuotinen rautaromukeräys nuorisoseuran tontilla viikot 25 ja 26 (ma 19.6. alkaen).
Ainoastaan metallijätettä! (ei puuta, lasia, posliinia, akkuja yms.)

Sadonkorjuupäivä LA 2.9.2023

Päiväaikaan sijoittuva koko kylän  tapahtuma klo 13.00-16.00. Nuorisoseuran piha-alueella näytillä muutama erikoisempi auto, enduro-pyörä sekä kansalaisopiston kurssilla moottorisahalla veistettyjä teoksia. Myynnissä makkaraa, pulla ja kahvia. Sisätiloissa pienimuotoista myyntitoimintaa ja mm. bingo .
Tapahtuman päättää klo 15.00-16.00 musiikkiesitys, esiintyjänä Kriställi Duo, eli Krista Kuivila (laulu) ja Matias Källi (kosketinsoittimet). Tervetuloa!

Halloween

Yksi Hellanmaan nuorisoseuran suosituimpia tapahtumia on ollut lasten halloween-tapahtuma lokakuun lopulla, ja perinnettä on tarkoitus jatkaa myös lokakuussa 2023.

Scroll to Top
Vieritä ylös