Hellanmaan nuorisoseura

Etusivu
Info
Historiaa
Kuvia
Blogitekstit
Linkit

Blogitekstit

Tervetuloa blogitekstien pariin. Päämääränä on ollut tuottaa kotisivuille sisältöä, joka mahdollistaa erinäisten aiheiden käsittelyn hieman pidemmän kaavan mukaan.

Tälle sivulle on koottu esimerkiksi esittelyjä muutamista eri harrastuksista, jotka ovat vetäneet Hellanmaan asukkaita puoleensa. Kaikki harrastukset eivät ole suoranaisesti kytköksissä nimenomaan nuorisoseurojen toimintaan, mutta uskomme että eri harrastuksista on mukava lukea lisää, oli järjestäjänä sitten mikä taho tahansa. Antaa kaikkien kukkien kukkia.
Erityisesti tekstejä kaivattaisiin alle 30-vuotiailta Hellanmaan kylän asukkailta – joko nykyisiltä tai entisiltä.

Hellanmaan kokoisessa pienessä maalaiskylässä mikä tahansa harrastajaryhmä jää kooltaan pieneksi, ja monesti on suunnattava katse hieman isommille vesille. Yksi nuorisoseurojen näkyvimpiä harrastusmuotoja on teatteritoiminta. Valitettavasti Hellanmaasta ei ole edellisten vuosikymmenten aikana löytynyt vetäjää teatteritoiminnalle, mutta onneksi harrastajia ei tarvitse kaukaa etsiä. Yhden blogitekstin kirjoittanut Annika Paloniemi löysi itselleen sopivan harrastajateatteriryhmän kuntarajan toiselta puolelta, Ylihärmästä.

Seuraava teksti saattaa ilmestyä tälle sivulle kahden kuukauden kuluttua – tai sitten kahden vuoden kuluttua. Tämä jää nähtäväksi. Kuka tahansa voi lähettää ideansa tekstin aiheeksi nuorisoseuran sähköpostiin, ja katsotaan sitten soveltuisiko teksti julkaistavaksi vai ei.

Mukavia lukuhetkiä!

Scroll to Top
Vieritä ylös